Luala Luala Luova klaani

KLAANIN VAHVUUDET-old

Lualan videotuotanto kattaa koko prosessin suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti. Videon, valokuvan ja animaation monet nykyaikaiset muodot on meille tuttuja ja kuuluvat työkalupakkiimme. Video, valokuva, cinemagraph, animaatio, lottieklaffi, synkka, motionblur, framerate. Tuttua slangia meidän videonatiiveille. Kokemusta löytyy liikkuvan kuvan tuotannosta aina lyhyistä some-mainoksista elokuvateatteriin viimeisteltävään esityskopioon asti.

Lualassa kuvitus hoituu infografiikasta aina valmiiseen hahmon suunnitteluun asti. Logosuunnittelu, yritysilme, somejulkaisu, kirjan kansi, infografiikkaa, animaationkuvitus tai valmis painokuosi. Muun muassa kaikki nämä voidaan tarpeidesi mukaan kuvittaa. Havainne-, selityskuva, käyttöohjekuvitus, mainosmateriaali, karikatyyrikuvitus, pilakuva, sarjakuva, kartta, tekninen piirrustus. Myös nämä asiat kuuluvat Lualan kuvituksiin.

Lualan graafinen suunnittelu kattaa koko prosessin tarvekartoituksesta aina valmiiseen ilmeeseen asti. Graafisella suunnittelulla luodaan yritykselle tai brändille yhtenäinen visuaalinen ilme, jonka ihmiset tunnistavat ja muistavat. Haluamme herättää positiivista huomiota ja välittää vahvan mielikuvan, joka on eduksi yrityselle ja brändille.