Luala Luala Luova klaani

Klaanilaiset

Nina Virtanen / Graafinen suunnittelija, sisustussuunnittelija / nina@luala.fi / +358 40 554 9756

Nina Virtanen / Graafinen suunnittelija, sisustussuunnittelija


Nina on sisustussuunnittelija ja graafinen suunnittelija. Hänellä on graafisesta suunnittelusta yli 20 vuoden kokemus. Vahva osaaminen brändin rakentamisesta ulottuu myös vaikuttavasti tilasuunnitteluun.

Nina fokusoituu asiakkaisiinsa ja osaa hienosti lukea heidän tarpeitaan. Hän on erityisen tarkka aikatauluista sekä työn jäljestä. Pieninkään yksityiskohta ei jää Ninalta huomioimatta! Hän on myös yksi LUALA Oy:n perustajista.

There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.

–Millton Glaser


OP Lappalainen / Lomalla /  Klaanipäällikkö, graafinen suunnittelija, tatuoija op@luala.fi / +358 44 976 1495

OP Lappalainen / Klaanipäällikkö, graafinen suunnittelija, tatuoija


OP on LUALAn klaanipäällikkö eli toimitusjohtaja. Hän vastaa myös asiakkuuksista ja tatuoinneista. OP:n vahvuuksia ovat reagointinopeus, kyky tartuttaa innostus ympärilleen ja peloton asenne uusia haasteita kohtaan. OP:lla on myös pitkä historia musiikkipiireissä: laulajana, soittajana ja bändien visuaalisen ilmeen suunnittelijana. OP:lla on yli 20 vuoden kokemus muun moassa tatuoijan, tiimivastaavan, Creative Director sekä animaattorin työtehtävistä. Hän on yksi LUALA Oy:n perustajista.

Uuuuuuuuur Ahhhhrrrrr Uhrrrr Ahhhhrrrrr Aaaarhg…

–Chewbacca


Ville Salonen Graafinen suunnittelija, kuvittaja ville@luala.fi / +358 50 543 6297

info@napa-agency.fi / +358 40 701 4093 / Napa Arts & Licensing Agency Oy

Ville Salonen / Kuvittaja, graafinen suunnittelija

Ville on LUALAn kuvittaja ja graafinen suunnittelija. Hänellä on yli 15 vuoden kokemus alalta ja on työskennellyt mm. AD:na sekä uutisgraafikkona. Villen erityisosaamisena ovat näyttävät kuvitukset, joita hän tekee runsaasti kampanjoihin, lehtiin, sekä yritysviestintään. Ville soittaa myös rumpuja bändeissä ja ohjaa äijäjoogaryhmiä Hämeenlinnassa. Ville on yksi LUALA Oy:n perustajista.

Joskus tuntuu, että ideat ovat tosiaankin vallanneet koko ihmisen.

Erik Bruun


Teemu Saarinen / Ohjaaja, kuvaaja, leikkaaja / teemu@luala.fi / +358 41 507 6144

Teemu Saarinen / Ohjaaja, kuvaaja, leikkaaja

Teemu tekee ohjaajan, tuottajan, kuvaajan, leikkaajan, animaattorin, värimäärittelijän sekä valo- ja kamera-assarin työtehtävät erilaisissa ja kokoisissa projekteissa. Hän on taitava niin suurissa mainostuotannoissa kuin pienissä yritys- ja somevideoissa. Teemu elää ja hengittää elokuvaa, nielee filmikohinaa sekä ylläpitää filmirusketustaan projektorin välkkeessä. Teemulla on yli 10 vuoden kokemus erinäisistä tehtävistä mainostuotantojen, musiikkivideoiden ja lyhytelokuvien parissa. Teemu on yksi LUALA Oy:n perustajista.

“Great art is horseshit, buy tacos” 

–Charles Bukowski


Luala • Luova klaani

Meillä saa leikkiä tulella!


Raatihuoneenkatu 8 T 41, 13100 Hämeenlinna
+358 41 507 6144    / astu@luala.fi